одржување и сервис

вие сте во безбедни раце

Ние гарантираме дека вашата Мазда ја одржува целосно обучен,компетентен персонал и техничари на кои можете да им верувате. Значи, ниту едно прашање не останува неодговорено и нема проблем нерешен - и секогаш ќе уживате во забава при возење без стрес, како првиот ден.

откријте ги придобивките
заштитете ја вашата инвестиција

Со одржување на вашиот автомобил во врвна состојба, уживате во сите перформанси и задоволството при возењето вградено во вашата Mazda. Дилерите и партнерите во Мазда се квалификувани да се справат со сите ваши потреби.

одржување

Редовното одржување помага во одржување на вредноста на автомобилот и го одржува да работи на оптимални перформанси за вашето задоволство при возењето. Одржувањето на вашето возило да се одржува според стандардите на Mazda, исто така, ќе гарантира дека вашата гаранција се одржува.

научи повеќе

дигитален сервисен запис (dsr)

Mazda обезбеди дигитален сервисен запис за сите нови возила во Европа. Ви дава целосна историја на целокупното одржување и друга работа извршена на вашата Мазда. Тој е безбеден, точен и секогаш достапен кога ви треба.

научи повеќе

проверка на состојбата на возилото

Редовните проверки го одржуваат вашиот автомобил безбеден и ефикасен, така што секогаш можете да возите со доверба. Секогаш се препорачува проверка на вашето возило пред зимата или пред одмор.

научи повеќе

Ажурирање на мапата за активирање на услугата

Врската со вашата Mazda е единствена, затоа сакаме да бидете сигурни дека уживате во секој километар што  го возите заедно - како со и со пристапот до најновите мапи. Сега можете да ја ажурирате вашата карта  (внесете ја цената за NSC), кога ќе дојдете до вашиот овластен сервис Mazda

СЕДНЕТЕ ЗАД УПРАВУВАЧОТ

1Прикажаните возила може да не бидат исти како моделите наменети за македонскиот пазар. Боите и одредени внатрешни и надворешни карактеристики прикажани може да се разликуваат од реалниот модел и возилата може да бидат опремени со дополнителна или дополнителна опрема.

Сите прикажани цени се необврзувачки препорачани цени од Mazda Motor Хрватска, вклучен ДДВ (25%) и Специјален данок на моторно возило за модели без опции. Поради сложеноста на пресметувањето на посебниот данок на возила, може да се појават одредени разлики, затоа прашајте го дилерот Мазда за точната цена на одреден модел.

PREDNOSTI ZA VAS

MAZ­DINA LISTA PRO­VJERE ZA SERVIS

Tijekom svakog servisa automobila pokriveno je 100 servisnih točaka:

ZAŠTITITE SVOJU INVESTICIJU

Održavanjem automobila u vrhunskom stanju uživat ćete u vožnji i svim performansama vaše Mazde. Mazdini partneri osposobljeni su za ispunjavanje svih vaših potreba.